Saturday, 7 September 2013

Jom berkenalan sesama blogger :)

Assalamualaikum bloggers !!
Moga menikmati sabtu yg indah ini..hihi
Sebenarnya ceq dah lama terpkiaq nak buat entry pasal ni tapi asyik terlupa ja :D
so harini memandangkan terlintas kat fikiran, terus tulis la,,hihi
kenapa sy nak berkenalan ngan semua? sebabnya sy ni boleh dikira blogger baru la jugak, baru 3 4 bulan je dalam dunia blogger ni, so nak tmbah kenalan la,hikhik, slain tu sebab kadang penggunaan bahasa, contohnya dia lg tua dr sy, tapi sy pgil nama je, so macam x best lah kan? lainlah klaw tak kisah,,hihi
ok, let me start first :)

Namaku Nur Atikah ....
Boleh panggil Atikah, Aza, skalipun Mawar Rindu. hikhik

Umur : 19 tahun

asal kedah tp skarang kat Petaling Jaya(blajar sini)

I'm Ms. SweetPurple.. haha

lagi? ha korang la plak..

sila bgtaw nama, umur, asal mana, dan info lain, huhu PALING PENTING, nama yg patut sy panggil :D

#feel free to do that#
~ Jom eratkan ukhwah sesama kita ~

30 comments:

Scripters said...

Hi Miss SweetPurple, salam kenal hehe... Ok perkenalkan nama empunya diri.
Nama dlm IC: Nur Syuhada Amyza
Nama glamer: Ida Syuhada
Umur: 26 tahun... boleh panggil kakak ;)
Tinggal di Damansara, masih belajar buat Master di UM. Asal Pahang tapi family menetap di Johor Bahru.

Orait tak? hehehe

kay said...

Assalamualaikum & hai aza..^^
awak blh pnggil sy wanie,20 tahun,asal dri pahang..purple jugak mnjdi slh satu dri warna feveret sy..hehe..
nice to know u..btw sy baru follow awak td..
jemput singgah blog sy http://nurkhairiahirwanie.blogspot.com/
thanks..

Eiqa Almond said...

Jommm.! hehee
Nama kite sama laa, ehehe tapi kite Q bukan K..
Umur 21 tahun..
Asal KL tapi sekarang stay Pahang dekat Janda Baik.. :)
Nak panggil kak eiqa ke, eiqa ke its up to you dear :)

Yg penting warna fav kite sme.!! purple.!! :D

Cik Aza said...

hye kakak !! huhu wow master !! hebat,, hee oraittt :D salam perkenalan

Cik Aza said...

hihi thenx follow :) i'll follow u back
waaa we're geng purple !! haha

Cik Aza said...

woww lagi geng purple !! huhu purple itu indah ;) hehe
sy panggil akak je lah :) sbgai tanda hormat. owh kl pahang x bnyak bezanya,huhu ..thenx akak :) salam perkenalan

kay said...

hehe..most welcome..thank you coz td singgah blog sy..
salam perkenalan jugak..^_^

norhasnizakhalid said...

Hai dear...
Ni mama, nama penuh mama Norhasniza Khalid,
umur 29 tahun....
asal Selangor, sejak kawin ikut suami menetap di JB...

panggil mama je.... kak as pun ok! mana-mana pun boleyyyy....
warna kegemaran mama takde!... semua mama ok jer... hihihi

Cik Aza said...

hehe tu sudah semestinya :) mghargai pelawat la kononye,,hihi

Cik Aza said...

huhu wow xcerewet mama ni,semua ok,huhu .. oww tgal jb, xjauh sgt la kan? hehe

Lieya Von Jay said...

hai adik Mawar Rindu..
nama akak Liya panggil kak Liya ja..
kak liya asal Perlis dan tinggal pon di Perlis jugakkk
umur 28 tahun ..
Warna feberet royal blue and torqoise ^_^

Cik Aza said...

oww hye kak liya !! oww dekat ja la kita ni,,oqang utagha ! :) dulu plkn kt perlis lah,huhu

Unknown said...

Hai Aza.. ni kak Erin.. Asal kedah.. senegerilah kita kan.. Biodata boleh rujuk blog puteriairyn.blogspot.com.. Kak Erin kerja kat JKR Kedah..Kak Erin letak URL blog Aza sebagai bloglist.. :-)

Nae said...

Assalamualaikum hye dearrr pemilik blog anime nie.. kahkah ~

Nama kita : NUR AZWA EDORA BT BADROLKHAR..
UMUR lak dah tua bangka..20 ja baru..hahah..asal pahang, set2 pantai timur katekawww..hahahah..tapi stay kat johor..ooo lau si owner comel ni miss sweet purple akak pun nak miss sweet pink ar..bley x?? haha :P PANGGIL kak azwa ke kak dora ke,, mane pun boleh .. akak okay je .. :D

Cik Aza said...

waaa yeake? terharunya,,huhu thenx a lot :D owhh senegeri kita.. btw, i'll visit u often i'allah

Cik Aza said...

wa'alaikumussalam,,haha baru 20 la kak :) nak panggil kak dora la,,macam cute gtu,,hihi ;)

Nae said...

halamak .. cute lah pulak... hehehe.. macehhh tau comel ..panggil apa pun akak tak kisah .. ekekekek

Cik Aza said...

huhu sama2 kasih :D

Fais-SKA said...

haha..jumpe kembar plak da :D pggil je kak..kite kena hormat pd yg tua neh :p he3

Fais-SKA said...

aik?? xde blogger lelaki ke?? he3 xpe..bia sy start dulu =) ni kalau bt segmen n tag 3orang, msti lg gembak..segmen ni akan beranak pinak je..

Nama diberi~ Saufil Faisal B. Mat Zaki =)
Umur~ tua dah 25 tahun =)
Asal~ Kedah, tp menetap kt Kerteh Ganu =)
Nak pggil ape??~ jejaka terakhir malaya boley? :D hahaha..ikut suka la kot..fais boleh, ska pn ok, angah pn ok..

tu jelh kot..nak thu ape lg??

Fais-SKA said...

typo la..act gempak* nop gembak =) tulah jd kalau menaip smbil tutup mata he3..

Eiqa Almond said...

Purple itu sangat cantik, wewittt, ehehe
You're welcome.! :D Salam perkenalan jugak dikk :*

To Encik Fais : Haaishhh, ahahaa Tua2x pun awet mudaa tauu, ahahaa

Eiqa Almond said...

ooooo, itu nama nyeeeee ;P
tahu tahu tahuuu..
Ooooo asal kedahhh..
Tahu tahu tahuuu..

Dik, awak panggil S.K.A nie abang fais, kita pun kena hormat pada yg tua niee, kihkihhhh :P

Cik Aza said...

haha ok sip,,kita panggil abg fais,,haha dah tua rupanya,,kiki
org laki memg takut nak komen kt sini,xtaw kenapa,haha 'hero malaya' ja brani,.huhu
btw, asal kedah? kedah kt na?

Fais-SKA said...

Eiqa~ haha ok :D

Aza~ he3 dah tua dh :D anak pn da 5 :p Kedah kt aloq staq..

Cik Aza said...

haha anak dah 5, boleh caya tak ni eh? hee oww aloq staq..x berapa nak dekat n xberapa nak jauh la,,haha

Fais-SKA said...

he3 ank kucing :D yeke..org kedah la eh?? =) nnti kalau sy raya kt sna boleh singgah rumah x??

Cik Aza said...

haha boleh je :D no problema,nty dtang raya bawak dt raya skali taw !! hehe :)

Rubiatul Adawiyah said...

hai adik..
nak kenal ngan awak jugak la..

nama dalam ic : Rubiatul Adawiyah.
Umur : 21
boleh panggil kakak.
asal Kelantan, tapi duduk kat Pahang dari kecik.

haa.. tu jela.. nak tanya pape lagi? :D

Cik Aza said...

status status? hahaha