Saturday, 5 November 2022

IRON PHILIPS AMWAY

 IRON KAYANGAN KELUARAN TERBARU LAGI GEMPAK

Yang mana belum beli lagi,beli sekarang !!!!

Bulan November ni ada ansuran 4 kali dan banyak FREE GIFT!



Antara ciri-ciri iron Amway Philips PerfectCare Performer Steam Generator Iron ialah:

✅Pressure wap 8bar lebih power(yg lama 6 bar je)

✅iron pun lebih ringan..

✅tangki dia senang cuci

✅lubang tangki lebih besar(senang nak isi air)

✅saiz tangki sama tp lebih senang nak bukak dr base

✅tapak iron lg susah calar (anti scratch)

✅iron susah nak jatuh (permukaan dia rata tak condong mcm yang sebelum ni)

✅2600W (yg lama 2400W)


Kelebihan Iron Philips Amway Model PSG6064 Berbanding Model Lama

Memang banyak yang super best tentang iron Philips Amway terbaru berbanding dengan iron Philips Amway model sebelumnya.

Ramai dah pernah cuba iron philips black n gold ni tau. Memang terpegun sekejap. Ringan dan die punya power boleh buat mak mak teruja dan auto rajin nak iron baju setiap hari. Hehe.. 😆

Baju sekolah budak sekali zassss je uallss licin depan belakang. Ada kuasa turbo lagi.

📲📲📲  NAK EPP IRON

#AMWAYMALAYSIA #PHILIPSIRON #ironsteamamway #ironphilipsamway


No comments: